logo
01/05
2 ...

На Львівщині дружин загиблих військових запрошують взяти участь у проєкті «Почни»

23-11-2023 18:20725

На Львівщині дружин загиблих військових запрошують взяти участь у проєкті «Почни»
Фото: ЛОВА

Метою проєкту є дати можливість жінкам, які пережили загибель близької людини, знову спробувати та знайти мотивацію працювати на благо себе та своїх близьких.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

У межах Концепції підтримки Захисників та Захисниць України Львівської області інформуємо про можливості для ветеранів, ветеранок та членів їх сімей про програмний проєкт та заходи у нашій області та Україні загалом, і запрошуємо жінок на унікальну програму духовно-психологічної, юридичної, арттерапевтичної та бізнесово-кар`єрної підтримки.

Проєкт «Почни» покликаний сформувати безпечне середовище для росту і розвитку учасниць. Складається з наступних блоків та виїзного ретриту:

Духовність та психологія. Побудова здорових стосунків з собою та зовнішнім світом. Пошук та відновлення особистих ресурсів та духовного балансу. Пошук сенсів.

Арттерапія. Нейрографіка. Малювання картин. Музика. Ароматерапія та ін.

Особистий розвиток та професійність. Фінансова грамотність. Карʼєрні консультації. Самопрезентація. Комунікація.

Бізнес-акселератор. Поговоримо про етапи створення власної справи. В межах цього блоку учасниці зможуть напрацювати свої проєкти та втілити мрії про власну справу в реальність.

Ретрит. Як стверджують організатори, після активної праці та роздумів, варто зупинитись і відпочити, переосмислити зроблене та задумане. Планується виїзд в затишний готель. Захід відбудеться у межах Львівської області. Витрати на проживання, доїзд та харчування покриваються організаторами.

Також відбудеться підсумкова зустріч та отримання сертифікатів учасницям, які пройшли 80% занять.

Формат зустрічей офлайн по суботах з 25.11.23 по 06.04.24

Кількість місць на програмі – 25.

Реєстрація триває до 23 листопада.

Участь в проєкті «Почни» є безоплатною.

Проєкт «Почни!» реалізовує команда Громадської організації «Ярій» у співпраці з представниками МГО «Інститут Суспільних Ініціатив». Цей проєкт отримав підтримку Українського Жіночого Фонду та посольства Уряду Королівства Нідерландів і спрямований на підтримку жінок, чоловіки яких загинули під час російсько-української війни.

Реєстрація - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJ_mIS2JAd9qMPFd_sd4g8ZoydveLA3QNoynE2YtMGQND2tw/viewform?usp=sf_link

Контактна особа: Ірина Перів, тел: 0682810757, електронна пошта: po.yarii2021@gmail.com

Більше про можливості для захисників і захисників шукайте тут.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news