logo
02/05
01/05
2 ...

ЗМІ: дружину Буданова отруїли, вона – у лікарні

28-11-2023 11:221373

ЗМІ: дружину Буданова отруїли, вона – у лікарні
Фото: Маріанна Буданова

Дружину керівника Головного управління розвідки Маріанну Буданову отруїли важкими металами.

Після тривалого погіршення стану здоровʼя її госпіталізували, повідомляє «Бабель» з посиланням на джерела у розвідці.

«Зараз завершується курс лікування, далі – контроль лікарів», – зазначив співрозмовник у ГУР і додав, що жінці діагностували ураження важкими металами.

«Ці речовини жодним чином не використовуються в побуті і воєнній справі. Їхня наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини», — зазначили у розвідці.

Джерела також підтвердили, що на самого Кирила Буда нова вчиняли замахи до та після повномасштабного вторгнення.

Нині ведеться розслідування з приводу імовірної спроби вбивства дружини начальника ГУР МО України.

Також про отруєння Маріанни Буданової пише видання «Українська правда» із посиланням на свої «джерела у силовому блоці»:

«По дружині Буданова (отруєнню) правда. Вона скаржилася на погане самопочуття, тому здали аналізи, яке виявило отруєння».

За даними джерел, дружину Буданова «скоріш за все отруїли через їжу». »Їй вже краще, перший етап лікування пройшла», - зазначили джерела.

«Оскільки дружина Буданова невеличка з маленькою вагою, проявилося у неї швидше. А так отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників: «вони просто велетенські трохи, нічого за собою не помічали, зараз теж лікуються», – кажуть джерела.

Раніше керівник ГУР Кирило Буданов розповідав, що його дружина Маріанна перед вторгненням фактично жила з ним у робочому кабінеті.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news