logo
01/05
2 ...

На вул. Кульчицької замінили аварійну трубу, яка пролягала на триметровій глибині

28-11-2023 15:20598

На вул. Кульчицької замінили аварійну трубу, яка пролягала на триметровій глибині
Фото: ЛМР

На вул. Кульчицької, 8 ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» замінили аварійну каналізаційну трубу, яка пролягала на глибині 3 метри. Як наголошують на підприємстві, критичний стан мережі спричинював часте забивання дворової каналізації будинку і як наслідок – підтоплення підвалів. А у час війни, підвал, це не лише місце для зберігання продуктів, а насамперед місце укриття.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«На вул. Кульчицької, 8 бригада номер №2, ДКМ Західного району Служби каналізаційного господарства нашого підприємства, із використання спецтехніки замінила 4 м каналізаційної труби діаметром 200 мм, що пролягала на глибині 3 метри. Попередньо у сусідньому будинку на вул. Кульчицької було замінено ще 15 м каналізаційних мереж.

На жаль, під час проведення підготовчих робіт довелося зрізати горіх, що ріс біля каналізаційного колодязя і заважав доступу до каналізаційних труб. Але збитки від зруйнованої каналізаційної труби були критичнішими. Тож для допомоги в організації робіт із зрізання дерева було залучено Залізничну районну адміністрацію. А молодий горіх мешканці будинку можуть посадити навесні, але уже оминаючи місця пролягання каналізаційних труб», - розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news