logo
01/05
2 ...

На Самбірщині оновлять кабінети мистецьких шкіл. Один вже відремонтовано

28-11-2023 19:32668

На Самбірщині оновлять кабінети мистецьких шкіл. Один вже відремонтовано
Фото: Самбірської РВА

У рамках проєкту «Створення сучасного кабінету музично-теоретичних дисциплін», який реалізує Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА, передбачено оновити їх у чотирьох профільних навчальних закладах Самбірського району.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Зазначимо, що мета проєкту – забезпечення профільних навчальних закладів сучасними музичними інструментами та необхідним обладнанням, підвищення рівня викладання предметів теорії музики та сольфеджіо, створення відповідних умов для роботи викладачів і підтримка всебічного творчого розвитку дітей.

Першим кабінет згідно з проектом, який фінансується з обласного бюджету в межах Комплексної програми розвитку культури Львівщини на 2021 – 2025 роки,  оновили у Старосамбірській школі мистецтв. Крім того, що тут належно відремонтувати приміщення, для навчання учнів придбали інтерактивну дошку, електронне фортепіано, акустичну систему, пульт, стіл, стільці та парти.

Згодом завдяки проекту на Самбірщині сучасні навчальні класи облаштують у дитячих музичних школах міст Рудки, Добромиля, Турки і Старого Самбора. 

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news