logo
01/05
30/04
2 ...

Зеленський провів засідання Ставки: говорили про посилення ППО, Авдіївку, Мар’їнку та Бахмут

28-11-2023 20:36737

Зеленський провів засідання Ставки: говорили про посилення ППО, Авдіївку, Мар’їнку та Бахмут
Фото: armyinform.com.ua

Сьогодні ввечері, 28 листопада Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Про це йдеться у вечірньому відеозверненні Зеленського.

«Щойно провів засідання Ставки – особливе, тривале, детальне. 

Перше – фортифікація. Значно посилюємо. Усі фінанси є. Усі рішення є. Має бути повна відповідна робота в громадах. Усе абсолютно деталізовано – мін та бетону нашій державі точно вистачить. Потрібно більше швидкості та ефективності, і кожен, хто за це відповідає, має чіткі завдання.

Був також важливий аналіз нещодавніх атак проти України – ракети, масовані удари дронів. Проаналізували тактику захисту від нашої протиповітряної оборони. Чітка потреба – розвиток і посилення наших мобільних вогневих груп, а також усі максимально ефективні системи ППО.

Окремо проаналізували роботу «петріотів» та «насамсів» – усе дуже ефективно, я вдячний нашим партнерам, які допомагають нам саме з цими системами. Командувач Повітряних сил та інші відповідні командувачі, Міністерство оборони мають необхідні доручення.

Були, звичайно, доповіді командувачів за усіма фронтовими напрямками. Окрема увага – донецьким напрямкам: Авдіївка, Марʼїнка, район Бахмута. Там за цю добу – найбільш інтенсивні бойові зіткнення. Дякую всім нашим воїнам за силу і стійкість. Купʼянський напрямок – хочу особливо відзначити утримання наших позицій. Обговорили також і наші дії на південних напрямках».

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news