logo
07/05
2 ...

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди на Львівщині (ФОТО)

03-12-2023 11:00683

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди на Львівщині (ФОТО)
Фото: ГУ ДСНС Львівщини

Протягом доби чергування з 2 на 3 грудня підрозділи ГУ ДНС України у Львівській області здійснили 20 виїздів для надання допомоги по ліквідації наслідків несприятливих погодних умов на яких врятовано 46 осіб, з них 9 дітей.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Зокрема, у 9 виїздах довелось буксирувати 10 одиниць автотранспорту (3 автобуси, 3 вантажних та 4 легкових автомобілів).

Також рятувальники розрізали 6 повалених дерев.

Для ліквідації наслідків негоди залучалось 15 одиниць спецтехніки та 62 рятувальники, а також 7 рятувальників місцевих пожежних команд та 3 одиниці спецтехніки.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області та по місту Львову 03 грудня на дорогах ожеледиця. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Вночі подекуди пориви західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини.

Звертають увагу водіїв: ускладнення погодних умов може спричинити небезпеку на дорозі. Рятувальники також просять дотримуватися безпечної швидкості, уникати різкого гальмування та маневрування для забезпечення власної та інших учасників руху безпекою.

Нагадуємо пішоходам: ураховуйте ускладнення погодних умов та будьте максимально обачними. Зберігайте безпечну відстань від транспортних засобів і уникайте переходу дороги в небезпечних місцях. Ваша безпека є пріоритетом.

 Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news