logo
30/04
29/04
28/04
27/04
26/04
25/04
2 ...

Крафтове Різдво: Кредобанк запустив проєкт на підтримку крафтових виробників

05-12-2023 15:42603

Крафтове Різдво: Кредобанк запустив проєкт на підтримку крафтових виробників
Фото: соцмережі

Кредобанк розпочав проєкт корпоративної соціальної відповідальності «Крафтове Різдво», що включатиме ініціативи на підтримку крафтових виробників і популяризації українських традицій та брендів. Проєкт триватиме до січня 2024 року.  

Про це повідомляє пресслужба Кредобанку.

Проєкт Крафтове Різдво складається з чотирьох блоків ініціатив – Різдвяні фестини, благодійні заходи, заходи з популяризації крафтових ремісників та українських різдвяних традицій. 

Кредобанк створив діджитальну платформу з адвент-календарем крафтових виробників та усіма подіями, які відбудуться в межах цього проєкту. Щодня упродовж 25 днів, до Різдва включно, на сторінці адвент-календаря відкриватиметься віконечко з історією щоразу іншого крафтового бренду.  А з 8 грудня Кредобанк спільно з Локальною історією запустить аудіоподкаст «Крафтове Різдво з Надійкою Гербіш», котрий складатиметься з п’яти епізодів з відомими людьми, які з різних боків розкриють тему українського Різдва. Транслюватимуть історії на YouTube та інших подкаст-платформах. 

Упродовж грудня на відділеннях Кредобанку працюватиме Крафтова різдвяна пошта, де кожен бажаючий зможе відправити власноруч підписану листівку для близьких та рідних. Святкові листівки і їх відправка по Україні – безкоштовні. 

«Наш проєкт Крафтове Різдво - це, мабуть, найбільша різдвяна крафтова колаборація, адже можна буде дізнатись цікаві факти про Різдво в історичному контексті, заспівати разом колядки, поділитись різдвяною магією з близькими та долучитись до створення святкової атмосфери для дитячих будинків. Напередодні свята Св. Миколая працівники Кредобанку завезли в дитячі будинки Львівщини живі ялинки в горщиках із крафтовими ялинковими прикрасами, які діти зможуть власноруч висадити навесні. Також це стане для них спогадом про це Різдво»,  — говорить директор департаменту маркетингу АТ «Кредобанк» Андрій Мельник.

Відома мисткиня Дарія Альошкіна створила для банку п’ять панно-витинанок різдвяної тематики, які прикрашатимуть вікна відділення Кредобанку в центрі Львова весь грудень, знайомлячи львів’ян та гостей міста з давнім видом мистецтва витинанки. 

У межах проєкту Крафтове Різдво Кредобанк підтримав музичні події, які пройдуть у грудні 2023 року - Казковий мюзикл «Вкрадений час», Jazz Bez, Різдво в гаю, ТНМК. Новий вертеп, Українська пісня. Різдво, а також вінтажно-крафтове ярмаркування – «У пошуках Різдва» від Тлум&Крам та І те, і се.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news