logo
27/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

Центр для біженців у віддаленому селі Львівщини відремонтують за 40,2 млн грн

12-12-2023 19:12708

Центр для біженців у віддаленому селі Львівщини відремонтують за 40,2 млн грн
Фото: NGL.media

Територіальний центр соціального обслуговування Перемишлянської міської ради уклав угоду на 40,2 млн грн з ТОВ «Тім-Буд», якою передбачені ремонтно-реставраційні роботи будівлі для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб (ВПО). З’ясувалося, що власниця цієї компанії є співзасновницею благодійного фонду, директора якого затримали за вивезення ухилянтів з України.

Про це пишуть NGL.media.

ВПО планують поселити у капітально відремонтованій будівлі колишньої лікарні у селі Дунаїв з населенням менше 700 мешканців, розташованому за 24 км від Перемишлян на межі з Тернопільщиною. Усі роботи мають бути завершені до кінця наступного року, а фінансування здійснюватиметься за рахунок місцевого бюджету.

Заступник мера Перемишлян Роман Репета у коментарі Tvoemisto.tv повідомив, що проєктом передбачено облаштування 30-40 місць для проживання неповносправних осіб.

Львівська компанія «Тім-Буд» отримала підряд без конкуренції як єдиний учасник тендеру і планує залучити двох субпідрядників – ТзОВ «Європейські системи безпеки» і ТзОВ «Технології клімату та автоматизація систем».

Цей підряд є найбільшим в історії «Тім-Буд» з моменту запуску системи Prozorro у 2016 році. Власницею компанії є співзасновниця львівського благодійного фонду «Оланта Добро» Тетяна Дубровна. Минулого року 28-річного директора цього фонду затримали за спробу виїзду двох чоловіків під виглядом волонтерів через систему «Шлях».

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news