logo
02/05
2 ...

У Львові водії змушують платити по 20 грн готівкою за проїзд: львів’яни масово скаржаться на хаос у транспорті

17-12-2023 15:45924

У Львові водії змушують платити по 20 грн готівкою за проїзд: львів’яни масово скаржаться на хаос у транспорті
Фото: Гаряча лінія Львова

Львів’яни продовжують масово скаржитись на те, що електронна система оплати квитків у громадському транспорті не працює.

Про такі проблеми щодня пишуть на «Гарячу лінію міста Львова» після запуску так званої електронної оплати за проїзд у громадському транспорті Львова.  

Представники влади, які обіцяли більш зручну оплату і навіть зниження ціни до 13 грн, усю провину за повний провал початку безготівкої оплати за послуги громадського транспорту  покладають на мобільного оператора «Київстар», який зазнав потужної хакерської атаки.  

Більшість львів’ян скаржаться, що фактично електронна оплата проїзду не працює, натомість більшості доводиться платити готівкою водіям по 20 грн.  

Ось лише кілька сьогоднішніх дописів: 

«Тільки що водій автобуса (додаю фото) пропускав на зупинках тільки через передні двері, сказав, що не працюють валідатори, хоча деякі спрацьовували ,необхідно платити грошима, потім через гучномовці сказав, що йому тільки що,сказав керуючий,якщо не будуть платити, то вони будуть з'їжджати з рейсів і що це надовго. Прошу надати відповідь про такі рішення водіїв, з 11 грудня відкривали усі двері у автобусах і видавали квітки» 

«Після впровадження електронного квитка, почалися проблеми з кількістю автобусів на маршрутах, маршрутки ходять набагато рідше, а вечорі взагалі немає.

В неділю біда, бо 17 автобуса немає жодного, а 84 лише 3 на маршруті

Прошу відреагувати і збільшити кількість автобусів!».

«Як дізнатись, що картка активована? Як дізнатись скільки на балансі? На гарячу лінію додзвонитись не можливо.

Такий баланс вже кілька днів, хоча я кожне раз валідую і кожен раз зареєстровано». 

«Якщо не працює валідатор , проїхали 2 -ві зупинки з кінцевої 47 а … водій всіх висадив і поїхав … чекаєм наступний 47 а ; потрібно знову платити за проїзд чи як ??? ( платила лео карткою)». 

«проїхала один раз в трамваї. Пікнула 1 раз карткою. Знялося відразу 6 разів по 1 грн. Сьогодні ще 15 грн. Але не повернуло аванс. То мені ще скільки мають зняти за 1 поїздку?». 

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news