logo
03/05
02/05
01/05
2 ...

У Львові судитимуть наркозбувача, в якого вилучили понад 200 закладок із «PVP»

18-12-2023 18:24605

У Львові судитимуть наркозбувача, в якого вилучили понад 200 закладок із «PVP»
Фото: Поліція Львівської області

За скоєне обвинуваченому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що 11 вересня, близько 17.00, у місті Дубляни Львівського району патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Volkswagen Passat В4», яким керував 35-річний житель Волинської області, за порушення Правил дорожнього руху. Під час перевірки документів вони виявили у водія наркотичні засоби в особливо великих розмірах, після чого на місце події викликали слідчих.

Правоохоронці затримали зловмисника та вилучили в нього 209 закладок із наркотичним засобом «PVP» загальною масою понад 180 грамів, які він перевозив з метою подальшого збуту.

Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

За скоєне обвинуваченому, який перебуває під вартою, загрожує покарання – позбавленням волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news