logo
23/04
22/04
2 ...

«Так було, є і буде»: «Квартал» про свою скандальну пісню про згорілий будинок Гонтаревої

21-10-2019 16:46589

«Так було, є і буде»: «Квартал» про свою скандальну пісню про згорілий будинок Гонтаревої
Фото: Скріншот з відео

У студії «Квартал 95» заявили, що шоу «Вечірній квартал» – це гостра політична сатира, а усі жарти стосуться тем, які хвилюють суспільство.

Про це йдеться у повідомленні студії «Квартрал 95» у Facebook.

«Квартал» – це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть, якщо це не подобається деяким політикам. Саме політики, їх дії і наслідки їх дій, які відчувають мільйони українців, дають нам привід для сатири. Ми вдячні хору імені Верьовки та нам шкода, що заслужений колектив незаслужено піддається інформаційній атаці. Колектив не брав участі в написанні матеріалу, тому, будь ласка, поважайте його», – йдеться у повідомленні.

У «Квартралі» також відповіли на зауваження міністра культури, молоді та спорту Володимира Бородянського про те, що йому соромно за дії національного хору.

«Пане Володимире, дякуємо вам за вашу реакцію. Ми запрошуємо вас на наступну зйомку «Вечірнього Кварталу», щоб одразу після концерту ви сказали, за що вам соромно, а за що ні», – відповіли у «Кварталі 95».

Також «кварталів ці» побажали успіхів та економічного зростання міністру економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофію Милованову, який зазначив, що такий виступ негативно впливає на інвестиційний клімат.

«Бажаємо вам успіхів, економічного стрибка і побільше інвесторів. Але, якщо щось піде не так, можете сміливо звинувачувати нас. Погодьтеся, з точку зору економіки дуже обґрунтованими будуть звучати такі тези, як:

«Через жарт коміків «Вечірнього Кварталу» гривня впала у п’ять разів»
«Зовнішній борг України зростає в тій самій пропорції, в якій зростає обличчя Євгена Кошового», – йдеться у повідомленні.

Як переконані у студії «Квартал 95», майже кожен новий випуск викликає резонс у суспільстві, адже жартують вони на теми, які хвилюють українців.

«Наш гумор – наша головна зброя. І поки наша зброя гостра і різка, ми будемо з гордістю займатися своєю справою», – підсумували у «Кварталі».

Як повідомлялося, 19 жовтня в ефір на телеканалі “1+1” вийшов черговий випуск програми «Вечірній квартал», в якій актори студії “Квартал 95” представили номер про підпал будинку ексголови НБУ Валерії Гонтаревої.

Зокрема в ефірі прозвучала пісня, яка починається зі слів “горіла хата-палала, а в Лондоні жінка плакала” із прозорим натяком саме на Гонтареву, як на сьогодні живе та працює в британській столиці. Цю пісню виконували співачки Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки та гуморист Євген Кошовий.

Натомість Генеральний директор – художній керівник Національного заслуженого академічного українського народного хору ім. Г.Верьовки Зеновій Корінець запевнив, що йому незручно за виступ хору в «95 кварталі», де актори поглузували з Валерії Гонтаревої і з того, що в неї згорів будинок.

Згодом стало відомо, скільки заплатили хору Верьовки за скандальний виступ у «Вечірньому кварталі».

Leopolis.news