logo
28/04
27/04
2 ...

Владика Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ Ярослав Приріз поблагословив Самбірщину

21-12-2023 08:37575

Владика Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ Ярослав Приріз поблагословив Самбірщину
Фото: Надії Арабської

Традиційно напередодні Нового року єпископ Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ Ярослав Приріз із благословенням добра і щастя відвідує Самбірщину. А тепер його візит носив подвійну місію – адже українці вперше згідно з церковним календарем та усім світом 25 грудня відзначатимуть Різдво Христове. 

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Владика Ярослав, якого супроводжував декан Самбірський о. Богдан Добрянський, зустрівся з начальником Самбірської РВА Іваном Ільчишиним. Відбувся обмін думками стосовно нинішньої економічної та політичної ситуації. Не оминули інших актуальних питань. Зокрема, того, що підтримка ЗСУ духовним фронтом – одна з важливих складових майбутньої перемоги України у війні з рашистами за свою територіальну цілісність та наше щасливе майбутнє.

«За нами правда, – сказав владика Ярослав, – з Україною, її миролюбним народом Бог, а отже можемо з щирою вірою в серці, у новонародженого Ісуса крокувати в щасливий завтрашній день».

Владика побажав Самбірщині миру, благодаті, щоб кожна сім’я, родина радісно зустріла Різдво, новий 2024 рік за великим святковим столом, а цю радість відчули наші героїчні воїни на передовій, в окопах, швидше повернулися додому живими та з Перемогою добра над московським злом.

У свою чергу  очільник Самбірщини Іван Ільчшин подякував владиці та декану за візит і благословення та подарував їм вифлеємські лампадки.

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news