logo
02/05
01/05
30/04
2 ...

Львівелектротранс долучився до Міжнародної Асоціації Громадського Транспорту

21-12-2023 21:19546

Львівелектротранс долучився до Міжнародної Асоціації Громадського Транспорту

ЛКП «Львівелектротранс» - перше підприємство України, що приєдналося до Міжнародної Асоціації Громадського Транспорту (UITP).

Як інформує пресслужба ЛМР, членство в організації дозволить комунальному підприємству налагодити співпрацю зі світовими експертами в галузі громадського транспорту та інфраструктури, залучати міжнародне фінансування, розвиватися та бути впізнаваним.
Перебування в Асоціації впродовж 2024 року для підприємства – безоплатне, воно отримало статус  Advantage Member.

 «Членство у МАГТ (UITP) – це одночасно визнання наших здобутків та величезні можливості як отримувати новітню інформацію у сфері громадського транспорту, так і ретранслювати свої ідеї й нестандартні рішення. Тим більше, що маючи статус Member UITP, Львівелектротранс матиме реальну перевагу участі у проєктах, які фінансуються міжнародними інституціями», - зазначила керівниця групи реалізації проєктів Міжнародних фінансових організацій ЛКП «Львівелектротранс» Ірина Іванишин.

Зазначимо, Міжнародна асоціація громадського транспорту (МАГТ/UITP) - це єдина у світі міжнародна асоціація в сфері громадського транспорту. Вона заснована в Брюсселі у 1885 році і активно розвивається сьогодні.

Впроваджуючи інноваційну мобільність і сприяючи використанню громадського транспорту як одного з ключів до досягнення сталого, здорового, безпечного та інклюзивного суспільства,  організація декларує такі цінності: повага (до членів, партнерів і колег, щоб зробити міста здоровішими, інклюзивнішими та сталими); інновації (на платформі, яка сприяє інноваціям, щоб передбачити потреби мобільності та надихнути на новаторські рішення); обмін (заохочення обміну ідеями та найкращими практиками серед співтовариства сталої мобільності); експертиза (збір інформації у сфері громадського транспорту сталої мобільності, зокрема, найкращі практики та статистичні дані, фактично стаючи глобальним центром знань про сталу мобільність).

Міжнародна асоціація громадського транспорту (UITP) налічує понад 1900 членів з понад 100 країн та  має 14 офісів по всьому світу.

В Європі основна діяльність полягає в тісній співпраці з інституціями Європейського Союзу, об'єднуючи понад 450 операторів міського, приміського та регіонального громадського транспорту, а також органи влади усіх країн-членів. 

МАГТ (UITP) пропонує перспективу розвитку міських пасажирських перевезень усіма стійкими видами транспорту.

Leopolis.news