logo
26/04
25/04
24/04
2 ...

Відвідувачі Центрів обслуговування платників Львівщини у цьому році отримали понад 251 тис. адмінпослуг

22-12-2023 15:07466

Відвідувачі Центрів обслуговування платників Львівщини у цьому році отримали понад 251 тис. адмінпослуг

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що впродовж  січня – листопада  2023 року працівниками податкової служби області надано 251 035 адміністративних послуг.

Ці послуги і сервіси  були надані юридичним та фізичним особам – платникам податків та громадянам через 24 центри обслуговування платників, що функціонують при державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Львівській області. Фахівцями ЦОПів надаються також консультаційні та інформаційні послуги, здійснюється приймання звітності та вхідної кореспонденції. Також платники податків мають можливість безкоштовно отримати послуги з отримання електронних довірчих послуг у пунктах обслуговування, які розміщені у ЦОП двох ДПІ області. 

Сучасний рівень інформаційних технологій дозволяє дистанційно вирішити чимало питань в органах ДПС. А завдяки розвитку та вдосконалення електронних сервісів платники мають можливість отримати їх вдома за власним комп’ютером, зокрема з подання податкової звітності та отримання сервісних послуг через електронний сервіс «Електронний кабінет платника». 

Нагадаємо, що податкова Львівщини обслуговує всіх платників податків, незалежно від місця обліку. З початку дії воєнного стану ЦОПи Головного управління ДПС у Львівській області здійснюють сервісне обслуговування (в т.ч. надання адміністративних послуг) також платників податків, які перебувають на обліку у ГУ ДПС інших областей.

Leopolis.news