logo
18/04
17/04
2 ...

У технікумі Самбора відкрили першу в місті бізнес-студію

22-10-2019 08:59684

У технікумі Самбора відкрили першу в місті бізнес-студію

У Самбірському технікумі економіки та інформатики відкрито першу в місті бізнес-студію «Business Space». Захід відбувся у рамках форуму підприємницьких перспектив.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Учасниками форуму були представники влади міста та району, успішні підприємці, бізнесмени Самбора, серед яких і випускники технікуму, нинішні його студенти та студенти Української академії лідерства, волонтери Корпусу Миру.

Присутнім викладачі технікуму розповіли про свій навчальний заклад, успішно реалізовані студентами власні проекти та ідеї. 

З увагою учасники форуму слухали колишнього студента технікуму економіки та інформатики Андрія Дубаса – нині президента Асоціації українських банків. Він ділився історіями досягнень та успішно реалізованих планів. Про особливості роботи з людьми, мотивацію до улюбленого заняття вів мову Пітер Расмуссен – керівник ТОВ «Амардіко 120 Україна». Це підприємство, окрім усього, у Самборі є лідером по сплаті податків.

Не менш цікавими були виступи самих студентів та волонтерів.  

Начальник управління економіки виконавчого комітету Самбірської міської ради Світлана Дутко привітала студентський та педагогічний колективи технікуму з відкриттям бізнес-студії. Згадала і свої роки навчання у цьому закладі. Побажала успіхів на шляху до досягнення мети. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news