logo
26/04
25/04
2 ...

Один п’яний, інший – «під кайфом»: за ніч у Львові двоє нетверезих водіїв спричинили ДТП (ФОТО)

22-10-2019 11:581945

Один п’яний, інший – «під кайфом»: за ніч у Львові двоє нетверезих водіїв спричинили ДТП (ФОТО)
Фото: патрульна поліція Львівської області

У Львові за одну ніч стались дві ДТП, винуватцями яких були нетверезі водії.

Про це сьогодні, 22 жовтня, повідомляє відділ комунікації патрульної поліції Львівської області.

Спочатку парульні прибули на виклик на вулицю Сяйво, де вчора ввечері сталась ДТП. Там зіштовхулися ЗАЗ Forza,ВАЗ 2103, ВАЗ 21140, Toyota Corolla. Постраждалих у результаті аварії немає.

«Винуватцем автопригоди виявився водій першої автівки, який не дотримався безпечної дистанції та швидкості, а основна причина – це керування в стані алкогольного сп’яніння – 0,45 проміле», – повідомили у поліції. 

На нього склали два протоколи: за керування в нетверезому стані і за скоєну ДТП, а також винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Ще одна аварія за участі нетверезого водія трапилася на вулиці Винниченка. Екіпаж отримав повідомлення від очевидця, що водій BMW ,скоріш за все задрімав і покотився внаслідок чого відбулось зіткнення з автомобілем Chevrolet. 

«У 22-річного львів’янина патрульні виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду на стан сп’яніння він відмовився. Згідно бази даних за останній рік він вже чотири рази притягувся за статтею 130 КУпАП(Керування транспортними засобами в стані сп’яніння). І від 20 серпня цього року позбавлений Сихівським районним судом права керування на 10 років і оштрафований на 40800 гривень», – йдеться у повідомленні. 

На нього склали протоколи за ДТП (124 КУпАП), повторне керування в стані сп’яніння (ч.3ст.130 КУпАП), а також постанови за відсутність страхівки і за керування будучи позбавлении водійського посвідчення.

Leopolis.news