logo
20/04
19/04
2 ...

Загибель ексміністра Кутового: справу розслідують за статтею «порушення правил на транспорті»

22-10-2019 13:04683

Загибель ексміністра Кутового: справу розслідують за статтею «порушення правил на транспорті»
Фото: Національна поліція

У зв’язку з падінням на Полтавщині вертольота і загибелі ексміністра аграрної політики і продовольства Тараса Кутового відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил на транспорті за фактом.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Полтавської області

«З метою з’ясування усіх обставин, що стали причиною падіння гелікоптера в Оржицькому районі Полтавської області, слідчим відділом ГУНП України в області внесені відомості до ЄРДР. Попередня кваліфікація – ст. 291 (порушення чинних на транспорті правил) КК України», – йдеться у повідомленні.

Зараз у кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії.

«За версією слідства, 21 жовтня 2019 року близько 16:00 на в’їзді в село Тарасенкове Оржицького району Полтавської області на присадибну ділянку одного з господарств упав та загорівся гвинтокрил. У результаті одна людина загинула.

При огляді місця події жодних документів та інших речей, які б ідентифікували особу, не виявлено. За попередньою інформацією, на борту повітряного судна перебував 43-річний колишній народний депутат, екс-міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий», – йдеться у повідомлненні.

Нагадаємо, 21 жовтня ексміністр Кутовий  летів гелікоптером із Києва на Полтавщину. За даними поліції, він сам пілотував літальний апарат. Кутовий загинув у результаті падіння гелікоптера.

Leopolis.news