logo
01/05
30/04
29/04
28/04
2 ...

Ігнат про сьогоднішню масовану атаку: росія запускала все, окрім «Калібрів»

29-12-2023 09:582017

Ігнат про сьогоднішню масовану атаку: росія запускала все, окрім «Калібрів»
Фото: скріншот з відео

У ніч на 29 грудня росія завдала масованого удару по Україні різними засобами повітряного нападу.

Про це повідомив речник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону, пише «Українська правда».

«Ворог завдав масованого удару різними засобами повітряного нападу. Фактично летіло усе.. хіба «Калібрів» не було. А так ­– і «Кинджали» ми бачили і балістику, С-300 і крилаті ракети, застосування «Шахедів» теж було

Ворог застосовував також ракети Х-22/32, близько 18 стратегічних бомбардувальників Ту-95 було теж застосовано (за попередньою інформацією, ракети Х-101, Х-555).

Власне, ми бачимо, що потужний сьогодні ворог завдав удар, є збиття по регіонах, але, на жаль, є і постраждалі. Про це буде повідомлено пізніше.

Стільки червоного (ворожі цілі) на наших моніторах дуже давно не було видно...

Спочатку розвідка «Шахедами», далі пустили ракети різних типів. Традиційно вони кружляли, обходячи потенційні місця, де їх можуть збити, могли облетіти по кругу область, зайти з іншого боку і завдати удару», – повідомив Ігнат.

Як повідомлялося раніше, вночі росія атакувала Львівщину ударними безпілотниками «Шахед», є влучання по об’єкту критичної інфраструктури.

Під час другої провітряної тривоги вранці 29 грудня у Львові знову пролунали вибухи.

Внаслідок ракетного удару по Львову одна людина загинула, також є поранені.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news