logo
27/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

У Львівській мерії відмовили у зведенні багатоповерхівки на Курортній у Брюховичах

02-01-2024 21:07561

У Львівській мерії відмовили у зведенні багатоповерхівки на Курортній у Брюховичах

Управління архітектури Львівської міської ради відмовило у видачі містобудівних умов та обмежень на зведення багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Курортній в смт. Брюховичі Львівської міської територіальної громади.

Причиною стала невідповідність містобудівній документації. Відповідне рішення сьогодні на виконавчому комітеті оприлюднив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, інформує пресслужба ЛМР. 

«На цю територію розроблено детальний план. Згідно з ним, навколо об’єкту є зона регулювання забудови, за яку не можна виходити. Натомість в пропозиції, яку нам подали, є вихід за межі цих ліній, в межах від 2 до 4 поверху є нависання об’ємів із дуже сильними консолями. Згідно з Державними будівельними нормами, площею забудови вважається вся площа включно з навісними консольними конструкціями. Тож така забудова не відповідає містобудівній документації, тому ми готуємо відмову про видачу містобудівних умов та обмежень», – розповів Антон Коломєйцев. 

Leopolis.news