logo
27/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

На Львівщині преміюватимуть водіїв автобусів, у яких буде найбільше безготівкових оплат за проїзд

08-01-2024 19:54646

На Львівщині преміюватимуть водіїв автобусів, у яких буде найбільше безготівкових оплат за проїзд
Фото: ілюстративне

У всіх приміських та міжміських автобусах маршрутах області до 29 лютого 2024 року діє 20% знижки на безконтактну оплату проїзду карткою Visa.

Як інформує пресслужба ЛОВА, у всіх приміських та міжміських автобусних маршрутах області з 28 грудня 2023 року до 29 лютого 2024 року можна отримати 20% знижки на безконтактну оплату проїзду карткою Visa. В межах акції перевагу від впровадження знижки відчують і водії автобусів. Для тих водіїв, які матимуть найбільшу кількість безготівкових оплат, передбачили грошові винагороди.

«Десять водіїв, в яких буде найбільша кількість трансакцій картками, отримають бонуси: перші троє – по 10 тис. грн, наступні сім – по 5 тис. грн. Їх визначимо після закінчення дії знижки. Такими чином ми заохочуємо водіїв, аби вони сприяли й інформували пасажирів про 20% знижку при оплаті картками Visa та про переваги безконтактної форми оплати», – пояснив представник компанії «Smart Ticket Technology» Олег Долінський.

Нагадаємо, щоб скористатися знижкою пасажиру достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (фізичну або цифрову, яка збережена у гаманці ApplePay/GooglePay на телефоні із підтримкою NFC) через валідатор, а система автоматично врахує 20% знижки. Важливо не забути зафіксувати місце висадки – повторно прикласти картку до валідатора при виході (в області діє різна тарифна сітка, тому система списує кошти за відстань). Відеоінструкцію, як здійснювати оплату, дивіться тут.

«Е-квиток допоможе зробити обіг грошей у громадському транспорті Львівщини прозорішим. Крім цього, відбуватиметься чіткий облік пільговиків, а купувати квитки за проїзд можна буде через мобільний додаток. Оплата карткою – лише перший крок. Попереду ще багато роботи!» – зазначив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Важливо пам’ятати, що однією банківською карткою (або іншим пристроєм із функцією NFC) можна оплатити проїзд лише для одного пасажира. У кожному транспортному засобі є листівки з покроковою інструкцією, як скористатися послугою безконтактної оплати. Якщо у пасажирів виникли запитання чи зауваження щодо роботи системи, вони можуть зателефонувати на гарячу лінію «Smart Ticket Technology» на номер: 0 800 300 844.

Запровадження е-квитка на Львівщині реалізовують в межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП «Smart Ticket Technology» та за підтримки міжнародної компанії платіжних технологій Visa.

Leopolis.news