logo
27/04
26/04
2 ...

У Добромильській школі мистецтв з’явився сучасний кабінет музично-теоретичних дисциплін (ФОТО)

17-01-2024 20:46571

У Добромильській школі мистецтв з’явився сучасний кабінет музично-теоретичних дисциплін (ФОТО)
Фото: Львівська ОВА

Вчора, 16 січня,  у Добромильській  школі  мистецтв Добромильської міської ради Самбірського району відбулось відкриття сучасного кабінету музично-теоретичних дисциплін. 

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Пілотний проєкт «Створення сучасного кабінету музично-теоретичних дисциплін» реалізують у 8 громадах області.

У кабінеті провели капітальний ремонт приміщення, закупили меблі, електричне фортепіано, 6 міді-клавіатур, набір перкусійних  інструментів, стенди, віконні жалюзі. 

«Для того, щоб заняття з музично-теоретичних дисциплін стали більш ефективними, цікавими та захопливими, дуже важливо створити належні умови для навчання і розвитку творчості учнів. Адже це дасть змогу викладачам використовувати нові методи та форми роботи. Ми постійно працюємо над тим, щоб дітям в школі мистецтв подобалися всі, без винятку, уроки. Ми пишаємось кожним із вас. Ви – наша гордість та наше майбутнє», –  зазначила директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Ірина Гаврилюк.

Також днями відбулось відкриття таких класів у Жовтанецькій школі мистецтв та Рудківській дитячій музичній школі. Завдяки такому проєкту у Жовтанецькій мистецькій школі тепер є інтерактивна панель, цифрове фортепіано, новий комплект меблів та комфортні умови для навчання музично-теоретичних дисциплін для понад 130 учнів. А Рудківська школа поповнилась акустичною системою з мікрофонами, інтерактивним монітором, мультимедійним обладнанням та комплектом синтезаторів.

Довідково:

Проєкт Львівської ОВА «Створення сучасного кабінету музично-теоретичних дисциплін» реалізує департамент з питань культури, національностей і релігій ЛОВА. Метою проєкту є забезпечення профільних навчальних закладів сучасними музичними інструментами та необхідним обладнанням, підвищення рівня викладання предметів теорії музики та сольфеджіо, створення відповідних умов для роботи викладачів і підтримка всебічного творчого розвитку дітей.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news