logo
01/05
30/04
29/04
2 ...

На Львівщині судитимуть зловмисницю, яка видурювала в людей гроші нібито за оренду квартири

19-01-2024 12:34519

На Львівщині судитимуть зловмисницю, яка видурювала в людей гроші нібито за оренду квартири
Фото: intent.press

Жительку Харкова віком 47 років викрили оперативники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області спільно з слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, зловмисниця створила та розмістила на кількох профільних сайтах у мережі Інтернет неправдиві оголошення про подобову здачу в оренду квартири у Києві. Насправді ж, помешкання, яке вона могла б здавати в оренду, у жінки не було, а кошти, які клієнти переказували їй в якості передоплати, вона в подальшому привласнювала.

Правоохоронці задокументували чотири епізоди незаконної діяльності підозрюваної, в результаті яких вона заволоділа грошима потерпілих на суму більше дев’яти тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від чотирьох тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news