logo
03/05
02/05
01/05
2 ...

Молокозавод «Самбірський» оновлює види своєї продукції

23-01-2024 20:00973

Молокозавод «Самбірський» оновлює види своєї продукції
Фото: Самбірської РВА

ТзОВ «Молокозавод «Самбірський» як до того, так і в умовах воєнного стану успішно працює. З 2017 року підприємство сертифіковане за «Системою управління безпечністю харчових продуктів».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

За словами керівника заводу Романа Пилипчука, сертифікація дає можливість виготовляти безпечну та якісну продукцію і робить підприємство конкурентоспроможним на внутрішньому та зовнішньому ринку.

Протягом останніх років на заводу реконструювали виробничі корпуси, встановили нові лінії по виробництву твердого  сиру «Гауда» та масла з натурального молока. В якості останнього пересвідчилися споживач, тому його залюбки замовляють. Відкрили нові робочі місця. Загалом на підприємстві працює понад 100 чоловік.

Приємно, що на зробленому, сказав голова Самбірської РВА Іван Ільчишин, який побував на ТзОВ «Молокозавод «Самбірський» і обговорив з керівництвом можливості співпраці з міжнародними інвесторами, не зупиняються. Завдяки сучасному обладнанню, передовим технологіям, рецептурам і кваліфікованим працівникам підприємство стабільно  працює, розвивається,

Підтвердженням цьому є освоєння випуску нових сортів твердих сирів, серед яких  «Холандер», «Тільзітер», «Старий Самбір». Вони видозмінених форм та з новим видом покриття. У 2022 року ТзОВ вдалось відкрити сучасну лінію з виробництва крем-сиру «Креміко», який користується підвищеним попитом серед покупців. 

Підготував Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news