logo
03/05
2 ...

У Львові запустили офлайн-курс з основ євроінтеграції «EUcation»

25-01-2024 20:18707

У Львові запустили офлайн-курс з основ євроінтеграції «EUcation»
Фото: ЛМР

Львівське бюро євроінтеграції спільно у партнерстві з Благодійним фондом «Рокада» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» запустили офлайн-курс з основ євроінтеграції “EUcation”. Основна мета – ознайомити працівників різних управлінь, департаментів з можливостями програм ЄС, навчити писати проектні заявки, подаватися на гранти, вести ділову комунікацію, успішно презентувати свої проекти.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Програма курсу спрямована на місцеве самоврядування і ради ВПО. До участі у курсі вже зголосилося 30 людей, які протягом 9 занять будуть ближче знайомитися з програмами Європейського Союзу, писатимуть проекти своїх заявок та просуватимуть ідеї серед потенційних донорів. Сьогодні відбулося перше заняття курсу.

Серед викладачів курсу:

·       Олена Павлюк – директорка Львівського бюро євроінтеграції, учасниця міжнародних програм ЄС та США, фахівчиня з євроінтеграційних процесів, координаторка участі Львова у міжнародному конкурсі The European Capital of Innovation 2023 (3 місце);

·       Іван Чубукін – досвідчений проєктний менеджер, голова правління «Офісу розвитку громад», колишній проєктний менеджер Департаменту проєктів Української академії лідерства.

·       Тетяна Струк – одна з лідерок мовної галузі, має майже 30 років досвіду у налагодженні міжнародних зв’язків. Авторка трьох книг з перекладу і міжнародної комунікації та доповідачка на міжнародних конференціях.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news