logo
03/05
2 ...

Українські міста запрошують до співпраці в рамках програми сусідства Балтійського моря

25-01-2024 18:26480

Українські міста запрошують до співпраці в рамках програми сусідства Балтійського моря

Українські міста можуть взяти участь у проєкті «Балтійські перлини культури» (BSR Cultural Pearls), який фінансується програмою сусідства Балтійського моря від Шведського інституту. Метою проєкту є сприяння розбудові соціальної стійкості міст через культурні заходи, які проводять із залученням якомога більшої кількості організацій, установ та мешканців.

Проєкт триватиме з серпня 2024 року по серпень 2025-го. Його головною подією стане участь українського партнера у конференції в Якобстаді (Фінляндія) 7-8 травня цього року. Там зустрінуться чотири культурні перлини Балтії (міста, обрані у 2024 році), та організації, зацікавлені в темі розбудови соціальної стійкості/стійких суспільств. Витрати на участь у конференції покривають за рахунок проєкту. Обов’язковою вимогою є вільне володіння англійською, оскільки цією мовою проводитимуться усі заходи.

«Усіх, хто зацікавився такою можливість, просимо написати коротку довідку про ваше місто англійською мовою - на 1 сторінку формату А4. Потрібно надати загальну характеристику, описати основні проблеми та виклики, вказати, які неурядові організації та організації культурного сектору можуть бути залучені до роботи з розбудови соціальної стійкості», – зазначає директорка департаменту МТД та міжнародного співробітництва ЛОВА Ірина Бутинець.

Листа треба надіслати до 30 січня 2024 року на електронну адресу: loda.tks@gmail.com. Контактна особа: Максим Римарчук, начальник відділу транскордонного співробітництва, департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва, тел. +38 (032) 260 30 78.

Більше інформації про даний проєкт - за посиланням: https://cbss.org/projects-cbss/bsr-cultural-pearls/.

Leopolis.news