logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

У міського голови Сколе провели обшук через незаконне привласнення будинку

04-06-2019 20:363279

У міського голови Сколе провели обшук через незаконне привласнення будинку
Фото: Будівля, де зараз розміщена Сколівська міськрада. Там проводили обшук

Сьогодні, 4 червня, впродовж дня правоохоронці проводили обшуки в приміщеннях Сколівської міської ради.

Про це журналістам Leopolis.news повідомили свідки події.

У будівлі міськради, будинках мера Володимира Москаля та секретаря міськради Надії Дмитришин увесь день тривали обшуки. Джерела Leopolis.news повідомляють, що обшуки відбуваються через те, що міський голова з родиною незаконно приватизували будівлю в центрі міста. Міському голові інкримінують розкрадання держмайна, відкрито кримінальне провадження щодо незаконного привласнення будівлі.

 

«Будинок незаконно поставили на баланс міськради, а за кілька днів відбувся «аукціон», на якому батьки мера викупили за символічну суму 2 поверхи. Решту віддали як квартири (черга невідома). Будинок будувався тривалий час шляховиками, а відтак мер його по «розробленій схемі» поставив на баланс міськради... Сьогодні увесь день робилися обшуки в міськраді, комунгоспі та будинках мера і секретаря», – розповів співрозмовник Leopolis.news. За його словами, перший поверх будинку вже фактично підготовлено до продажу під офіси

 Під час обшуку

У ГУ Національної поліції України у Львівській області Leopolis.news підтвердили факт присутності представників поліції у комунальних приміщеннях Сколівської міської ради, зазначивши, що правоохоронці управління захисту економіки проводили слідчі дії в рамках відкритого кримінального провадження.

Нагадаємо, міського голову Сколе Володимира Москаля, якого вже судили за хабарництво, торік у липні затримали під час отримання 68,7 тис. грн неправомірної винагороди.

Leopolis.news