logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Український культурний фонд очолила Наталія Кривда

06-03-2024 16:07554

Український культурний фонд очолила Наталія Кривда
Фото: kinoua.org

Новою керівницею наглядової ради Українського культурного фонду стала Наталія Кривда.

Про це повідомив т. в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв під час круглого столу в «Укрінформі».

«Пані Наталія Кривда відсьогодні є Головою Українського культурного фонду. Вона не просто є керівником Наглядової ради, модератором процесів, які будуть проходити в середині УКФ, але й представлятиме УКФ, визначатиме політику Фонду відповідно до законодавства, і відповідатиме перед суспільством за ті демократичні та прозорі процеси, які, я впевнений, під її керівництвом матиме місце в системі роботи УКФ», – сказав Карандєєв.

За його слова, Наталія Кривда має безмежно високий рівень довіри в громадському середовищі, що є дуже важливим. Він зазначив, що вона зарекомендувала себе як людина професійна, доброчесна та уважна до всіх течій та проявів в українському культурному середовищі.

«Не тільки як організатор та модератор безлічі публічних форумів, але й як людина, яка генерувала низку важливих ідей щодо розвитку українського культурного середовища», - підкреслив Карандєєв.

Наталія Кривда – докторка філософських наук, професорка кафедри української філософії та культури Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Спеціалізується на темах історії культури, історії міфології, проблемах ідентичності та культурної пам'яті.

З 2014 року — волонтерка, головна експертка групи "Культура" Реанімаційного пакету реформ. З 2018 року — експертка Українського культурного фонду, оцінює проєкти в різних програмах та секторах Фонду.

Leopolis.news