logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Жителі Жовтанецької територіальної громади задонатили на ЗСУ 60 тис. грн

11-03-2024 20:11214

Жителі Жовтанецької територіальної громади задонатили на ЗСУ 60 тис. грн
Фото: Львівська ОВА

Концерт, присвячений пам’яті Володимира Івасюка під назвою «Візьми з собою мою пісню – я в неї щастя наспівав», відбувся вчора, 10 березня, у Народному домі села Велике Колодно. У ньому взяли участь творчі колективи закладів культури громади. Неймовірні пісні «Червона рута», «Водограй», «Пісня буде поміж нас», «Два перстені» та багато інших зачарували глядачів.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Також в межах заходу відбувся ярмарок смаколиків від місцевих господинь. Під час благодійного концерту та ярмарку для Збройних Сил України зібрали понад 60 тисяч гривень, повідомляють у Жовтанецькій територіальній громаді.

«Висловлюємо щиру подяку працівникам закладів культури, старості, господиням та господарям, які долучились до благодійного ярмарку. Дякуємо всім учасникам та глядачам, які долучилися до заходу. Та особливо вдячні за донат до загального збору Жовтанецькій мистецькій школі.

Допомагати та підтримувати ЗСУ – це обовʼязок кожного з нас. Наші кроки, наша згуртованість наближають таку бажану Перемогу! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість популяризувати українську культуру, фольклор, традиції», – зазначають у громаді.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news