logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Не бійтесь зробити перший крок назустріч своєму щастю з новою піснею від ANGELA: ПРЕМ’ЄРА

14-03-2024 18:09268

Не бійтесь зробити перший крок назустріч своєму щастю з новою піснею від ANGELA: ПРЕМ’ЄРА

Українська співачка  ANGELA  вкотре тішить своїх шанувальників новою піснею. Трек має назву «Передзвони». Пісня адресована не лише прекрасним дівчатам, а й хлопцям, які шукають шлях до серця коханих.

«Натхненням для пісні «Передзвони» стало моє власне життя та досвід моїх подруг. Ми живемо у важкі часи, в які дуже просто загубитися у вирі подій та забути про те, що колись поєднало. Люди віддаляються один від одного та згодом стають чужими. Таким чином, ми втрачаємо найбільш цінне в житті і забуваємо, що стосунки завжди треба підтримувати та розвивати.Меседж пісні — простий. Ми іноді повинні робити перший крок та боротися з власною гординею, страхами та образами. Якщо ви любите та поважаєте людину, якщо у ваших стосунках було багато хорошого, якщо ви розумієте, що насправді призвело до проблем — зробіть перший крок»,-ділиться ANGELA.

Артистка розповідає, що  головний меседж пісні це, якщо є шанс, берегти своє кохання.

«Як сказав класик: «Без кохання жити легше. Але без нього немає сенсу», і я з ним згодна. Нами всіма рухає кохання. Ця робота сприймається глибоко тому, що містить вічні та близькі багатьом за духом ідеї, тому вона точно знайде відгук у серцях мільйонів. Прекрасній половині людства бажаю бути коханими та кохати»,-коментує співачка.

Leopolis.news