logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

На Львівщині викрили зловмисницю з партією наркотиків на понад 5 млн грн (ФОТО)

19-03-2024 15:17206

На Львівщині викрили зловмисницю з партією наркотиків на понад 5 млн грн (ФОТО)
Фото: ВК поліції Львівської області

Правоохоронці Львівщини викрили 31-річну жительку Київської області, яка перевозила психотропів на понад 5 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Встановлено, що зловмисниця працює «кур’єром» та «складменом» на одну із Інтернет-крамниць, та займалась перевезенням, постачанням та збутом психотропів в особливо великих розмірах, шляхом здійснення «мастеркладів» у різних містах України.

Під час затримання жінка мала з собою: два поліетиленові пакети з речовиною, схожою на психотропний засіб «Амфетамін» загальною масою близько 10 кілограмів, 1350 таблеток, ззовні схожих на психотропну речовину «МДМА», електронні ваги, та інші речові докази її причетності до протиправної діяльності. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Вартість вилучених психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 5 мільйонів гривень.

Також, встановлено, що зловмисниця щомісячно постачала у різні куточки держави близько 20 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин, орендуючи для цього квартири у різних містах України.

Жінка затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, їй повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваній - позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваній запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news