logo
27/04
26/04
2 ...

У дошкільній установі Мостиської ТГ відкрили ресурсну кімнату для дітей з особливими потребами

26-03-2024 09:15376

У дошкільній установі Мостиської ТГ відкрили ресурсну кімнату для дітей з особливими потребами
Фото: з відкритих джерел

У Мостиському ЗДО «Віночок» (Мостиська ТГ) відбулося урочисте відкриття ресурсної кімнати. Цей простір створено, щоб зробити навчання максимально доступним та цікавим для дітей з особливими потребами.

Про цю подію повідомляє Мостиська міська рада.

Освятив ресурсну кімнату о. Петро Федаш. Він поблагословив усіх присутніх на плідну працю. Зі словами подяки до педагогів закладу дошкільної освіти звернулися Мостиський міський голова Мирослава Пельц та начальник відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Надія Гнатовська. До спільної молитви приєдналися колишня завідувачка дошкільної установи Ганна Свята, адміністрація закладу, вихователі, асистенти вихователів, практичний психолог, вчитель-логопед та інші працівники ЗДО.

Ресурсна кімната – це спеціально організований простір для розвитку дитини та гармонізації її психоемоційного стану. Тут педагоги допоможуть дитині зняти нервове збудження, знизити рівень тривожності та активізувати мозкову діяльність.

«Кожний, хто працює у дитячому садочку, віддає частинку свого серця дітям, а дітям з особливими освітніми потребами приділяє особливу увагу та любов», – підкреслила директор ЗДО «Віночок»  Марія Дорош.

Підготувала Галина СОРОКА, Leopolis.news