logo
27/04
26/04
2 ...

Заступник генпрокурора провів нараду у Львові з правоохоронцями (ФОТО)

26-03-2024 21:13507

Заступник генпрокурора провів нараду у Львові з правоохоронцями (ФОТО)

Під час робочої поїздки у Львів заступник Генерального прокурора Дмитро Вербицький провів нараду за участі керівників структурних підрозділів Львівської обласної прокуратури та правоохоронних органів регіону.

Як повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, заступник Генерального прокурора підкреслив, що в умовах повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну незмінним пріоритетом у роботі правоохоронних органів залишається виявлення та розкриття злочинів проти основ національної безпеки України. А також якісне документування злочинів країни-агресора і їх розслідування.

Дмитро Вербицький звернув увагу на необхідність подальшого посилення боротьби з незаконним використанням з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, протидії організованим злочинним угрупованням у бюджетній та земельній сферах та розслідування кримінальних правопорушень у сфері охорони навколишнього природного середовища, зокрема щодо законності використання земель природо-заповідного фонду.

Також пріоритетними напрямами назвав боротьбу з корупцією, протидію кіберзлочинності та фішингу, недопущення випадків контрабанди та незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів та інших підакцизних товарів.

Заступник Генпрокурора підкреслив, що протиправне втручання правоохоронців у діяльність бізнесу та тиск на нього є неприпустимими, адже це прямо впливає на інвестиційну привабливість та економіку держави в цілому.

Присутні доповіли про свої напрацювання та визначили конкретні алгоритми дій, спрямовані на вирішення проблемних питань.

Участь у нараді взяли керівник обласної прокуратури, його перший заступник та заступники, начальники самостійних структурних підрозділів обласної прокуратури, начальник Управління СБУ в області, директор ТУ ДБР у м. Львові, начальник ГУ Нацполіції в області, начальник Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України, т.в.о. керівника ТУ БЕБ у Львівській області, начальник Управління протидії кіберзлочинам в області Департаменту кіберполіції НП України, в.о. начальника Західного регіонального управління ДПС України та в.о. начальника Львівської митниці.

Leopolis.news