logo
26/04
2 ...

У Франковому виші відбудеться Форум кар’єри

28-03-2024 19:08739

У Франковому виші відбудеться Форум кар’єри

Упродовж 9-11 квітня 2024 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбудеться Форум кар’єри – подія, що об’єднає активну молодь, провідні українські компанії і організації, громадські та молодіжні об’єднання, а також експертів у сфері працевлаштування задля корисних і взаємовигідних зв’язків.

Про це повідомляє пресцентр університету.

Учасники матимуть чудову нагоду дізнатися більше про потреби сучасного ринку праці, вимоги потенційних роботодавців до студентів як майбутніх працівників, поспілкуватися з представниками бізнесу та подати своє резюме, а також знайти відповіді на питання щодо самореалізації та кар’єрного зростання.

Цьогоріч до «Форуму кар’єри» долучилися понад 20 компаній, які продемонструють можливості щодо працевлаштування, проходження практики та стажування, а також поділяться з молоддю практичними порадами з побудови успішної кар’єри.

Цьогоріч захід відбуватиметься у змішаному форматі. 9 квітня 2024 року в холі головного корпусу відбудеться відкриття Форуму кар’єри та Ярмарок вакансій зі стендовою участю компаній-роботодавців, впродовж якої відвідувачі матимуть чудову нагоду у неформальному середовищі поспілкуватися із представниками компаній-роботодавців про вакансії, програми практик, стажування та інші кар’єрні перспективи. Натомість 10-11 квітня Форум кар’єри продовжуватиме свою роботу  в онлайн-форматі у формі презентацій компаній-учасниць та можливостей для молоді. Ця частина заходу транслюватиметься на сторінці Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом у мережі Facebook.

У межах Форуму кар’єри передбачено також низку тренінгів від генеральних партнерів події:

·        «Типи інтерв’ю. Як успішно пройти співбесіду”» (спікер – Міщенко Анна, супервайзер із залучення талантів KPMG);

·        «Стресостійкість – основа продуктивного навчання й успішного працевлаштування» (спікер – Марта Штойко, менеджер з навчання відділу оцінки і розвитку персоналу ПрАТ «Концерн Хлібпром»).

Також у рамках «Форуму кар’єри» відбувається конкурс студентського резюме CV Awards: на активних учасників чекають корпоративні подарунки від роботодавців.

Форум кар’єри для компаній – унікальна можливість зустріти молодих професіоналів, які готові внести свій вклад у розвиток їхнього бізнесу  та показати, що їхня компанія – місце, де можна досягати успіху. Форма для реєстрації компаній-роботодавців.

Форум кар’єри для здобувачів восвіти та випускників – перспектива  зустріти провідних фахівців своєї галузі, побудувати корисні зв’язки та отримати безцінний досвід. Форма для реєстрації учасників. 

Генеральним партнером Форуму кар’єри стали компанія KPMG та ПрАТ Концерн Хлібпром. Серед партнерів – Renesas Electronics Corp, BPO Nextdoor, АТ «Концерн Галнафтогаз» (ОККО), Leobit, HR Studio, PwC, BERTA group, АТ АКБ «Львів».  Учасники заходу – SoftServe, EY, ZONE3000, Deloitte, Nexia DK. Auditors and Consultants, Hegelmann Group, АТ «Галичфарм», Infineon, Ідея Банк, Ведмежий притулок «Домажир». До події також долучилися гості – компанії INCORA, Sigma Software University.

Leopolis.news