logo
30/04
29/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

Вакарчук обіцяє ніколи уже не повертатись у політику і перепросив за свої спроби

05-04-2024 14:06419

Вакарчук обіцяє ніколи уже не повертатись у політику і перепросив за свої спроби
Фото: ТСН

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук чесно відповів, чому ніколи не повернеться в політику.

Про це він розповів в інтерв'ю «Українській правді».

Вакарчук визнав, що припустився помилки, коли будував політичну кар'єру. За його словами, було складно відповідати очікуванням людей.

«Думаю, що в свій час зробив велику помилку, коли недооцінив рівень надії людей на конкретну особистість у політиці. Я недооцінив, наскільки на мене як людину багато хто покладав великі надії. Я не усвідомлював, що мій підхід до політики, коли ти приходиш для того, щоб допомогти іншим людям себе проявити і стати тими, ким вони є, створити нове середовище, відрізняється від відчуття більшості людей, для яких потрібна конкретна людина, в яку вони хочуть уособлено вкласти свої мрії, бажання і решту», – сказав він.

Після такого усвідомлення артист публічно перепросив за це і запевнив, що це було не навмисно: «Я цього недооцінив і хочу попросити вибачення у всіх цих людей. Тому що я певним чином їхні очікування, які вони на мене покладали, не справдив. Я це зробив абсолютно не зі зла. Моя помилка тоді була в тому, що я не усвідомив цього. Тому мені за це насправді дуже болісно всередині. Та хочу сказати чесно, що я все життя робив, роблю і буду робити на своєму місці все, що можу, щоб моя країна була сильною, чесною, справедливою».

Натомість Вакарчук зазначив, що повністю задоволений лише своєю музичною кар'єрою: «Я більше не хотів би в своєму житті займатися політикою. Я вважаю, що те, чим я займаюсь зараз, є максимально ефективним, дає гармонію і реалізацію мені, а головне – станом на сьогодні приносить багато користі. Я в цьому абсолютно впевнений».

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news