logo
30/04
29/04
28/04
26/04
25/04
24/04
2 ...

Стартували флешмоби у рамках проєкту «Почуй лікаря»

07-04-2024 16:43749

Стартували флешмоби у рамках проєкту «Почуй лікаря»

Цього тижня стартували флешмоби в рамках проєкту «Почуй лікаря». Більше половини учасників обрали флешмоб зі здорового харчування (54,5%),  31,8% зацікавились психічним здоров’ям, решта – профілактикою серцево-судинних захворювань.

Про це інформує пресслужба ЛОВА.

Зареєструвалось більше 150 осіб. Найбільше учасників школярі і студенти (більше 60%). 

Мета флешмобу – залучити учасників різного віку та соціальних груп, щоб закцентувати увагу на здоровому способі життя, тим самим стимулювати людей до змін у своїх щоденних звичках та привернути увагу до проблеми турботи про здоров’я. 

«Завдання учасників: впродовж 21 дня виконувати легкі, але дієві кроки, відповідно до обраної теми, що покращуватимуть ваше здоров’я. Ми надаємо організаційний супровід і професійну підтримку спільно з медичними експертами департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА. Члени оргкомітету «Почуй лікаря» будуть супроводжувати різними зустрічами, ми проговорюємо результати тижня, вчимося ділитися та підтримувати один одного, вкінці 2024 року спільний великий форум із залученням найкращих фахівців з громадського здоров’я. Тому, запрошуємо як дітей так і батьків», – зазначила Галина Бордун, керівниця проєкту «Почуй Лікаря», радниця Максима Козицького. 

Якщо ви не встигли зареєструватись, у вас є можливість долучитись до наступного потоку флешмобів, який стартує 1-го травня.

Старт заходу 12 квітня об 17:00. Кількість місць обмежена, реєстрація обов’язкова за посиланням.

Подія – безкоштовна.

Leopolis.news