logo
30/04
29/04
28/04
2 ...

Поточний ремонт окремих доріг для Львова у цьому році обійдеться у 7,6 млн грн

07-04-2024 17:55286

Поточний ремонт окремих доріг для Львова у цьому році обійдеться у 7,6 млн грн
Фото: ілюстративне

Львівське комунальне підприємство «Львівелектротранс» оголосив тендер на послуги з ремонту та відновлення окремих доріг та тротуарів загального користування.

 

Оголошення про це розміщено на офіційному майданчику публічних закупівель.

Зокрема, планується надавати послуги з поточного ремонту, замощення доріг і тротуарів та відновлення окремих місць покриття після аварійно-відновлювальних робіт ЛКП «Львівелектротранс», а також відновлення благоустрою у місцях ремонту кабельних ліній, трамвайних колій та замін опор контактної мережі. Очікувана вартість послуги – 7 602 770,00 гривень.

Кількість місць, на яких необхідно відновити покриття наперед не може бути визначена через неможливість наперед передбачити місце, час та обсяг робіт з усунення аварійних пошкоджень та обсяги послуг з відновлення покриття за типом, яке там нанесено. Фактична товщина асфальтобетонного покриття у місці його відновлення буде визначатися у кожному випадку окремо, виходячи з вимог нормативно-технічної документації та наявної конструкції покриття.

Місця відновлення покриття з бруківки після ремонту трамвайної колії розташовані на об’єктах підприємства та знаходяться в межах міста Львова. Конкретні адреси будуть вказані у заявках за фактичними випадками усунення аварійних пошкоджень кабельних ліній та заміни аварійних опор контактної мережі Замовника.

Термін виконання робіт узгоджується по кожній заявці окремо, але не повинен перевищувати 5 днів.

Гарантійний термін на виконані роботи становить 24 місяці.

Строк надання послуг до 31 грудня 2024 року.

Період подання пропозицій: до 08.04.2024 р. 17:00 год.

Дата і час проведення аукціону: 09.04.2024 р. о 14:37 год.

Підготувала Ольга КОЦУПЕЙ, для Leopolis.news