logo
30/04
2 ...

Львівський університет природокористування домовився про співпрацю із Замойською академією

08-04-2024 16:44147

Львівський університет природокористування домовився про співпрацю із Замойською академією
Фото: Львівський національний університет природокористування

Напередодні між Львівським національним університетом природокористування та Академією Замойською (м. Замость, Польща) укладено угоду про співпрацю.

Як інформує пресслужба університету, угода передбачає організацію партнерства та співпраці, які спрямовані на розвиток спільної освітньої, наукової, економічної діяльності між закладами, що передбачатиме запровадження новітніх форм партнерських відносин, а також встановлення взаємовідносин, що будуються на основі різних форм співпраці у векторі професійної підготовки фахівців. 

«Договір спрямований на спільну та узгоджену діяльність кафедр та факультетів двох закладів вищої освіти у науковій та навчально-методичній сферах. Це сприятиме підвищенню якості надання освітніх послуг, ефективному використанню навчального та наукового потенціалу професорсько-викладацького складу, пожвавленню прямих зв’язків між партнерами у наукових дослідженнях», - переконаний виконувач обов’язків ректора Львівського університету природокористування Василь Лопушняк.  

Він також запевнив, що з метою інтеграції в європейський освітній простір заклади освіти організовуватимуть і проводитимуть наукові та освітні семінари, лекції, конференції, наукові дослідження, братимуть участь у заходах щодо обговорення питань академічної та міжнародної мобільності студентів, здійснюватимуть наукове консультування, матимуть можливість проходження практики тощо.

Leopolis.news