logo
30/04
2 ...

Львівський ветуніверситет та ДЮСШ «Буревісник» з кінного спорту підписали договір про співпрацю

12-04-2024 11:47135

Львівський ветуніверситет та ДЮСШ «Буревісник» з кінного спорту підписали договір про співпрацю
Фото: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицього

11 квітня 2024 року представники адміністрації Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідали Комунальний заклад “Дитячо-юнацька спортивна школа «Буревісник»” з кінного спорту.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Під час візиту виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, перший проректор, доцент Ігор Турко, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк та доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух поспілкувалися з директором КЗ “ДЮСШ «Буревісник»” Аллою Хохлою та підписали Договір про співпрацю.

Відповідно до умов Договору передбачено різносторонню та інтенсивну взаємодію, що охоплює спільні проєкти в напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом і підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти з метою підвищення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві.

Також обумовлено взаємну участь у формуванні освітніх програм, програм практик, тем та спільної участі у виконанні кваліфікаційних робіт, курсових, окремих курсів підготовки, долучення до процесу створення (оновлення) освітніх програм із відповідної спеціальності; організацію стажувань і практик для здобувачів вищої освіти, викладачів Університету на базі Спортивної школи.

Заплановано спільну організацію наукових конференцій, симпозіумів, семінарів, кар’єрних заходів тощо; реалізацію спільних науково-дослідних проєктів і розробок з актуальних проблем і взаємний обмін інформацією про науково-дослідні та освітні проєкти; надання взаємної можливості проведення лекцій, семінарів та навчань за участю провідних фахівців Університету та Комунального закладу.

Окрім того, затверджено перші практичні заходи у межах прописаної у Договорі співпраці, а саме План ветеринарно-профілактичних заходів КЗ “ДЮСШ «Буревісник»” з кінного спорту на 2024 рік.

Впевнені, що спільні зусилля науковців Університету та фахівців Спортивної школи сприятимуть реалізації поставлених завдань та намічених цілей.