logo
30/04
29/04
28/04
2 ...

Командирів ДУК «Правий сектор» переводять в інші підрозділи – ЗАЯВА

14-04-2024 13:42374

Командирів ДУК «Правий сектор» переводять в інші підрозділи – ЗАЯВА
Фото: соцмережі

Вище командування Збройних сил України розпочало процес переведення в інші військові частини всіх командирів та бійців ДУК ПС, які формували бригаду та є її бойовим кістяком. Мотиви таких дій нам не відомі. Всі спроби зупинити цей процес та вияснити причини результатів не дали.

Про це йдеться в заяві «67 омбр ДУК».

Можливо, хтось вважає, що розпорошення бійців ДУК ПС по різних підрозділах Збройних сил призведе до знищення ДУК ПС.

На даний момент в бригаді працюють численні комісії. Вони складають списки бійців, котрі з першого дня існування військової частини здійснювали в її лавах захист України. На командирів підрозділів відкрито службові розслідування, не виключено, що відкриють кримінальні провадження за надуманими звинуваченнями в невиконанні бойових розпоряджень.

Командири та бійці готові відстоювати свою, і полеглих побратимів, честь та гідність в законний спосіб.

Всі накази командування бійцями та командирами виконуються. Залишаються абсолютно незрозумілими дії на цілковите ослаблення боєздатного підрозділу, яким від самого початку повномасштабного вторгнення є дана військова частина.

ДУК ПС був, є і буде оборонцем незалежності України та її територіальної цілісності. Кожен командир та боєць ДУК ПС, в якому б підрозділі він не знаходився, завжди буде взірцем виконання військового обов'язку, зразком дисципліни та мужності.

Добровольчий Український Корпус «Правий сектор»

Leopolis.news