logo
30/04
2 ...

У турнірі з волейболу взяли участь освітянські команди Яворівського району

15-04-2024 15:34598

У турнірі з волейболу взяли участь освітянські команди Яворівського району
Фото: Олексія Буцика

Благодійний турнір «Кубок Шегинівського голови 2024» з волейболу серед освітянської спільноти Яворівського району відбувся 14 квітня в стінах Волицького НВК. У змаганнях взяли участь  освітянські команди Шегинівської, Яворівської, Судововишнянської, Мостиської громад.

Урочисте відкриття розпочалось з виконання Державного гімну та хвилини мовчання за загиблими захисниками України. До присутніх з побажаннями  перемоги у турнірі звернулися Шегинівський сільський голова Оксана Павуцьо, керівниця відділу освіти Шегинівської ТГ Мар'яна Костюк, директор Волицького НВК Юлія Мусійовська. Виступили також учні місцевої школи.  

За підсумком напружених і видовищних баталій, які відбувалися на майданчику, переможцем стала команда з Яворова, яка перемогла господарів змагань – команду з Шегинь. Третє місце – за командою Судової Вишні, яка перемогла освітян з Мостиськ.  Всі учасники були нагороджені медалями, Грамотами, а переможець – Кубком.

Кращий гравець  Мар᾽ян Вовчко з Шегинівської команди отримав відзнаку турніру,  а Подяку вручили головному судді М. Багрій.

Під час благодійного турніру було зібрано 5150 грн, які передадуть на підтримку ЗСУ.

Галина СОРОКА, для Leopolis.news