logo
30/04
2 ...

Самбір відвідали воїни-ветерани з реабілітаційного центру «Галичина»

16-04-2024 14:28986

Самбір відвідали воїни-ветерани з реабілітаційного центру «Галичина»
Фото: Самбірської міської ради

Вчора древній Самбір відвідала група воїнів-ветеранів, які проходять реабілітацію в центрі «Галичина». Туристичні поїздки – складова відновлення пошкодженого на війні здоров’я.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Захисники України залюбки знайомилися із старовинною архітектурою центральної частини Самбора, її ратушею, пам’ятниками, милувалися розквітлими сакурами, привітними містянами.

У рамках відвідин Самбора воїни-ветерани захоплювалися неповторною мелодією одного з найстаріших органів України, який є у залі органної та камерної музики Самбірського коледжу культури і мистецтв. Залюбки відвідали кімнату-аптеку «Під зіркою» тутешнього історико-етнографічного музею «Бойківщина». Тут побачили і почули багато цікавого із життя минулого.

На пам’ятку про поїздку до Самбора воїни зробили собі багато світлин. Водночас утвердили себе у тому, яка красива і багата України, а для неї мир, волю і щасливе майбутнє треба раз і назавжди захистити від історичного ворога, якими була і відтепер навіки залишиться червона московія часів диктатора путіна. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news