logo
30/04
29/04
28/04
2 ...

Судововишнянська міська рада передала воїнам 10 дронів

16-04-2024 15:521304

Судововишнянська міська рада передала воїнам 10 дронів
Фото: з відкритих джерел

Кожного місяця працівники всіх підрозділів Судововишнянської міської ради вносять частину коштів у благодійну скарбничку для наближення нашої Перемоги. Черговий раз працівники Судововишнянської міської ради, КУ «Центр надання соціальних послуг» придбали 7 fpv-квадрокоптерів. Також ще 2 fpv-дрони закупили особисто Судововишнянський міський голова Зеновій Фольтович та 1 fpv – депутат міської ради Олег Фольтович.

Дрони – це потужна зброя сучасної війни, яка щодня дозволяє виконувати різні бойові завдання. Усі 10 квадрокоптерів відправлені для 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Наближаємо перемогу разом! Допомагати нашим захисникам – це обов’язок кожного українця, який прагне майбутнього для себе, сім’ї, родини та країни.

Судововишнянська територіальна громада допомагає нашим воїнам-захисникам, постійно підтримує з ними зв’язок, активно виконує запити військових частин, долучається до волонтерського руху.  Рішенням сесії нещодавно було виділено 1 млн грн на підтримку ЗСУ.

Галина СОРОКА, для Leopolis.news