logo
30/04
2 ...

Великодні обереги воїнам виготовляли учні гімназії с. Мишлятичі (Шегинівська ТГ)

16-04-2024 16:06392

Великодні обереги воїнам виготовляли учні гімназії с. Мишлятичі (Шегинівська ТГ)
Фото: з відкритих джерел

Учні початкових класів гімназії с. Мишлятичі (Шегинівська ТГ)  долучилися до акції «Великодній оберіг воїну, щоб мир зберіг!». Атмосфера любові  панувала під час майстер-класу з виготовлення ляльки-янгола, який провела з учнями вчитель М.Б.Нурко.

Лялька «янгол-охоронець» –  своєрідний оберіг, особливо, якщо він зроблений своїми руками. Янгол – вісник Бога, посланець до людей, той, який захищає, оберігає людину. Таких  оберегів на фронті військові потребують дедалі більше. Ті з воїнів, хто тривалий час не був удома, не бачив близьких, через ці обереги відчувають величезну підтримку рідного краю. Бійцям вкрай важливо знати, що про них пам’ятають і на них чекають.

Учні  завзято та із захопленням працювали над створенням оберегів, що будуть зігрівати душі наших воїнів та нагадувати про підтримку. А обереги, особливо зроблені руками дітей, мають велику захисну силу, адже  в них вкладена доброта і любов маленьких сердечок,  світла енергетика та добрі побажання.

Про такий  майтер-клас з виготовлення оберегів розповідають педагоги гімназії с. Мишлятичі.

Обереги волонтери передадуть нашим воїнам, щоб ангелики зігріли їх душевним теплом, оберігали  від ворожих куль та допомогли здобути Перемогу і мир для нашої України.

Галина СОРОКА, для Leopolis.news