logo
30/04
29/04
2 ...

Юсов: Події у Джанкої – це прекрасна операція ЗСУ з дуже добрими результатами

18-04-2024 13:11383

Юсов: Події у Джанкої – це прекрасна операція ЗСУ з дуже добрими результатами
Фото: ілюстративне

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов зауважує, що те, що напередодні відбувалося в Джанкої, - це прекрасна операція Збройних сил України з дуже добрими результатами зі знищення ворожих сил та засобів.

Про це він сказав в ефірі телемарафону, відповідаючи на запитання щодо твердження про те, що українські удари по російських авіаційних об’єктах у тимчасово окупованому Росією Криму та на території Росії видаються досить скоординованою та широкомасштабною серією ударів, пише УНІАН.

Юсов зазначив, що така думка цілком логічна.

«Українські Сили безпеки і оборони, звісно, діють злагоджено, скоординовано, спільно для реалізації різного роду завдань і операцій. І так, це частина великого задуму», - сказав він.

Представник розвідки згадав події у Джанкої напередодні.

«І те, що вчора відбувалося в Джанкої, - це прекрасна операція Збройних сил України з дуже добрими результатами зі знищення ворожих сил і засобів. І далі, безумовно, буде», - зауважив Юсов.

Він додав, що вчора українці мали можливість насолоджувати «воєм на болотах» та скрінами з російських пабліків щодо цих подій.

«Була паніка. І серед окупаційної адміністрації, серед військових. Це цілком очевидно. Тому що кожного разу пропаганда бреше, що все захищено і нічого не повториться. Ну, а потім – «ніколи такого не було і от знову» - успішні удари Сил безпеки і оборони України. Ну, добре, нехай далі рапортують, що у них все гаразд», - сказав представник ГУР.

Напередодні повідомлялося, що у ніч на середу в окупованому Криму пролунали вибухи в місті Джанкой в районі військового аеродрому.

Згодом Зеленський підтвердив удар ЗСУ по військовому аеродрому «Джанкой».

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news