logo
01/05
2 ...

У травні пройде велоподія «Zhovkva Cup Race 2024»

18-04-2024 17:37867

У травні пройде велоподія «Zhovkva Cup Race 2024»
Фото: ЛОВА

11-12 травня відбудеться чемпіонат України з велоспорту на шосе за трековою програмою.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Учасники «Zhovkva Cup Race 2024» змагатимуться у груповій гонці, командній гонці переслідуванні та гонці скретч. Найспритніших визначатимуть серед юніорів, юніорок, юнаків, дівчат, молодших юнаків та молодших дівчат.

«Мальовниче містечко на Львівщині невдовзі знову стане епіцентром українського велоспорту. 11-12 травня там відбудеться чемпіонат України з велоспорту на шосе за трековою програмою.

Очікуємо на потужні перегони, яскраву церемонію нагородження та атмосферний благодійний концерт за участю відомих українських артистів наприкінці. До речі, подію висвітлюватимемо у професійній онлайн-трансляції з перекладом жестовою мовою завдяки Всеукраїнській асоціації перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Велоподію організовують Міністерство молоді та спорту України, Управління молоді та спорту Львівської ОВА, Львівська велосипедна федерація та Федерація велосипедного спорту України.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news