logo
01/05
2 ...

У Львові для дітей військових проведуть майстер-клас із розпису писанок

18-04-2024 17:51350

У Львові для дітей військових проведуть майстер-клас із розпису писанок
Фото: ЛМР

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запрошує дітей захисників разом писати писанки до Великодня. Майстер-клас з писанкарства відбудеться 24 квітня у приміщенні центру на вулиці Пекарській, 41. Для участі потрібно зареєструватись.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Запрошуємо діток писати писанки до Великодня. Спільно з Музеєм Гідності у Львові проводимо майстер-клас з писанкарства для дітей учасників бойових дій / військовослужбовців. Дітей навчать техніці розпису, розкажуть про традиції української культури, і охочі зможуть створити свою унікальну писанку. Звісно, у втіленні будь-якого візерунку тут обов'язково допоможуть фахівці. Щиро чекаємо кожного», - запрошують у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових.

На майстер-клас запрошують дітей, віком від 8 років. Подія відбудеться 24 квітня о 15:00.

Усі матеріали для розпису писанок дітям дадуть у центрі. Для того, щоб розрахувати необхідну кількість матеріалів, обов'язково потрібно зареєструватись на майстер-клас.

До слова, уже завтра Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, спільно з бійцями 12-ї бригади спеціального призначення «Азов», організовує масштабну толоку для військових та цивільних. На учасників чекає курс тактичної медицини, авторський бограч на вогні, музичний супровід і, звісно, прибирання парку. Толока розпочнеться о 15:00 у Сихівському лісі.

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41 (головний офіс) та вул. Генерала Чупринки, 85 (відділення центру). Телефон: 0739628325.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news