logo
03/05
2 ...

На Яворівщині провели день духовної віднови для сімей загиблих, полонених та зниклих безвісти Героїв України

21-04-2024 12:40238

На Яворівщині провели день духовної віднови для сімей загиблих, полонених та зниклих безвісти Героїв України

У Яворові організували вже другу зустріч «День духовної віднови» для родин загиблих, полонених військовослужбовців та сімей зниклих безвісти захисників. Така розмова і арт-терапія проходила у Святопокровському жіночому монастирі ЧСВВ, з участю священників, духовних осіб.

Зустріч розпочалася зі спільної молитви, яку провели о. Тарас та о. Богдан. Священники благословили присутніх та молитвою вшанувати пам’ять Героїв, які віддали своє життя захищаючи Україну. Місіонерки монастиря монахинь Найсвятішого Ізбавителя в Україні зі Львова Христина, Іванна та Наталя разом з заступницею Яворівського міського голови Катериною Михасяк були модераторами заходу. 

Дуже важливо допомогти родинам, хто пережив біль втрати, чи  не відає місце перебування своїх близьких,   відчуває зневіру і розпач. Для цих людей дуже важливо знати, що хтось є поруч з ними, тому  такі зустрічі вселяють їм надію та віру у майбутнє. Рідні військових могли отримати відповіді чи роз’яснення на свої запитання.

Поруч з молитвами та спілкуванням, проводилася психологічна підтримка та арт-терапія, спрямована на зцілення душі та підтримку сімей у складний період їхнього життя. Присутні мали можливість не лише відновитися духовно, а й обговорити способи подолання стресу та травм, які вони пережили та переживають.

Галина СОРОКА, для Leopolis.news

Фото з відкритих джерел