logo
03/05
2 ...

На Самбірщині визначилися володарі двох футбольних кубків

22-04-2024 11:44478

На Самбірщині визначилися володарі двох футбольних кубків
Фото: з відкритих джерел

На стадіоні м. Рудки Самбірського району завершилися два фінальні матчі розіграшу  футбольних кубків – «Весна-2024» і «Федерації». За них протягом п’яти тижнів боролися вісімнадцять кращих команд. 

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

«Такі футбольні баталії, – сказав голова Самбірської районної організації ВФСТ «Колос» Руслан Хомин, – присвячувалися вшанування пам’яті загиблих Героїв Революції Гідності та нинішніх захисників України. Серед полеглих, на жаль, є колеги-спортсмени – Михайло Митник, Володимир Ковалів, Григорій Кобів, Володимир Шапочка, Ярослав Гонсьор та  інші». Тож кожний матч починався з хвилини мовчання на їх честь. У складі команд грали волонтери, військовослужбовці, які перебували на ротації чи у відпустці». 

Вітаючи команди фіналістів, міський голова Рудок  Іван Лозинський наголосив на важливості пам'ятати про новітніх Героїв, які своїм життям пишуть сучасну історію. В боях з путінською ордою, відстоюючи незалежність України, тільки Рудківська ТГ втратила 38 жителів населених пунктів. Тож вирішальні матчі проводилися на високому морально-патріотичному дусі.   

У напруженому футбольному протистоянні володарем престижнішого за значенням кубка «Весна-2024» став ФК «Ваньовичі». Він у серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів переміг команду Мокряни-Купновичі.

У фінальній грі за кубок «Федерації» перемогу святкували футболісти об’єднаної команди Хлопчиці-Рудки, які з рахунком 4:0 здолали суперника із с. Нагірного.

Всі команди нагороджені кубками, а футболісти – медалями. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news