logo
03/05
02/05
01/05
2 ...

На Яворівщині чоловік до смерті побив свого старшого брата

22-04-2024 16:22217

На Яворівщині чоловік до смерті побив свого старшого брата
Фото: Поліція Львівської області

Попередньо встановлено, що між рідними братами виник конфлікт, під час якого затриманий вдарив родича кулаком в обличчя, спричинивши тому смертельне тілесне ушкодження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

20 квітня, близько 10.20, до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в будинку одного з сіл Яворівського району виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції, а також спеціалісти-криміналісти поліції Львівщини. На тілі загиблого, 36-річного місцевого мешканця, експерти виявили тілесні ушкодження, зокрема, гематому на обличчі.

Як встановили правоохоронці, напередодні ввечері, близько 23.00, між рідними братами віком 30 і 36 років виник конфлікт, під час якого молодший завдав удару в голову старшому, від якого той впав на землю. Після цього зловмисник ліг спати, а зранку виявив брата мертвим.

Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news