logo
03/05
2 ...

Далекобійнику-іноземцю, який намагався перевезти через кордон ухильника, оголосили підозру

23-04-2024 14:47134

Далекобійнику-іноземцю, який намагався перевезти через кордон ухильника, оголосили підозру
Фото: ДПСУ

На Львівщині правоохоронці повідомили про підозру далекобійнику, який намагався незаконно переправити через кордон військовозобов’язаного.

Як інформує поліція Львівської області, за скоєне підозрюваному, 42-річному іноземцю, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років. 

Зловмисника викрили співробітники Управління міграційної поліції у Львівській області та слідчі відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції спільно з військовослужбовцями 7 прикордонного загону Державної прикордонної служби України, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури.

Встановлено, що підозрюваний, водій-«далекобійник», облаштував у спальному відсіку салону свого вантажного автомобіля «DAF» схованку, в якій намагався переправити через державний кордон військовозобов’язаного громадянина України, 25-річного жителя Рівненської області.

Під час спроби перетину кордону України з Республікою Польща схованку з чоловіком призовного віку виявили прикордонники.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. 

Як повідомляли, минулогго тижня на кордоні з Польщею прикордонники викрили далекобійника, який намагався приховано переправити через кордон чоловіка призовного віку

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news